5 съвета за ускоряване на времето за процедурата - MGS Cosmetics
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
MGS Cosmetics logo
5 съвета за ускоряване на времето за процедурата
01.05.2021
5 съвета за ускоряване на времето за процедурата
Как да ускорите времето за процедурата? Повечето от нас, ако не и всички, биха искали да подобрят времето си. Колкото по-бързо можете да приемете и обслужите клиентите си, толкова повече клиенти можете да запишите. Вашите клиенти също ще бъдат много по-щастливи, ако времето за поставяне на миглите е по-бързо. Това разбира се е без да се нарушава безопасността и качеството. Надяваме се да ви харесат тези полезни съвети за това как да ускорите процеса за удължаване на миглите!

Съвет №1  
Организирайте се преди време

Наредете лентите за работа, извадете пинсетите, които ще използвате, почистете всичко, уверете се, че имате свежо лепило, включете и подгответе музиката и т.н. И така спестявате време, за да направите всички малки неща преди процедурата да започне. Ако познавате клиентите си и те са резервирали за поддръжка, можете да извадите точните дължини и извивки, които използвате за този клиент. Това ще ви спести време за ровене из вашите кутии по време на срещата. Подготовката и организацията са от ключово значение!

Съвет №2  
Първо направете трудните мигли

Доказано е, че в началото на деня (или дори в началото на процедурата) е много по-малко вероятно да правим грешки. Освен това сме по-ориентирани към детайлите и можем да се концентрираме по-лесно. Ето защо препоръчваме първо да се погрижите за трудните мигли. Продължете и започнете с вътрешния и външния ъгъл, както и с  бебешките мигли, които е трудно да се изолират. Завършването им в началото на процедурата ще спести време. Няма повече да бързате, за да сложите тези финални щрихи. Не забравяйте, че никога не трябва да прескачате вътрешния и външния ъгъл. Без тях не е завършен професионален външен вид. Запазете лесните мигли за накрая и ще се почувствате по-бързи!

Съвет №3
По-малко говорене

Разбира се, няма начин напълно да се прекъсне говоренето по време на процедура. Това би било супер неудобно и странно и никога не бихте изградили връзка с клиентите си! Най-добре е да наваксате и да разговаряте в началото на срещата. Когато пристигнат, докато вие им правите почистване и т.н.. Предложете им възможността да получат подмладяваща дрямка. Толкова много клиенти обичат този момент да си дремнат бързо и да наваксат с така необходимия сън. Винаги се уверете, че леглото ви е супер удобно за вашия клиент.  Не забравяйте, че при говорене очите на клиента са по-склонни да се отворят.

Съвет №4
Уверете се, че клиентите стоят далеч от телефоните си

Някои клиенти ще получават постоянно телефонни обаждания, съобщения и имейли. Някои дори ще ви помолят да прочетете текст на глас или да отговорите на телефонно обаждане за тях. Това отнема време от процедурата. Страхотно правило е да кажете на клиентите си предварително, че не разрешавате телефони по време на посещение при вас.  Уведомете клиентите си, че могат да проверят телефоните си точно преди и след процедурата. Разбира се, винаги правим изключения, ако има спешен случай или ако някой чака МНОГО важно обаждане.

Съвет №5
Използвайте предварително направени снопчета

Тази техника може да ви спести ТОЛКОВА време при прилагане на удължаване на миглите. Особено по време на обемни или руски обемни техники. Ръчно направените  мигли осигуряват най-доброто задържане, НО все пак можете да имате страхотно задържане с лесни мигли или предварително направени снопчета. Това може да намали времето ви наполовина, което е толкова невероятно, особено като нова технология за мигли! Също така помага за премахване на стреса от обемите. Тези мигли могат да се смесват и с ръчно направени снопчета.

Това са нашите 5 съвета за ускоряване на времето на процедурата! Надявам се, че тези съвети са ви били полезни.


Ние вярваме, че красотата се крие в детайлите. Знаем, че правилните мигли и дизайнът на перманентния грим могат да подобрят вашата естествена красота. Нашата цел е да ви предоставим изключителни материали и обслужване от началото до края.
Изпитайте разликата с продуктите от M.G.S cosmetics.
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване