AMIEA НАЙ -ДОБРОТО КАЧЕСТВО В ПЕРМАНТЕНИЯ ГРИМ - MGS Cosmetics
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
MGS Cosmetics logo
AMIEA НАЙ -ДОБРОТО КАЧЕСТВО В ПЕРМАНТЕНИЯ ГРИМ
27.01.2022
AMIEA НАЙ -ДОБРОТО КАЧЕСТВО В ПЕРМАНТЕНИЯ ГРИМ
УСТРОЙСТВА

Нашите устройства за микропигментация са сертифицирани продукти от висок клас, които отговарят на превъзходни изисквания за технология и използваемост, медицински аспекти, прецизност, хигиена и дизайн. За всякакъв набор от услуги, за всяка нужда и за всички козметици, които искат свободно да разгърнат своята креативност и потенциал. Накрайниците на amiea са с чисто качество – произведени в Германия.
Всички накрайници са изработени от алуминий, за да отговарят на най-високите стандарти за стерилност и хигиена. Те се поддържат от стерилните патрони с игли amiea за еднократна употреба, които могат да се използват само с оригиналните накрайници на amiea. Друго голямо предимство е тяхната гъвкавост по време на нанасяне. По време на работния процес дълбочината на иглата може лесно да се регулира, без да се прекъсва операцията. Всички накрайници на amiea впечатляват с ергономичен дизайн и следователно са много удобни за държане, час по час, ден след ден.
  • цифров дисплей
  • хигиенична, лесна за почистване повърхност
  • висока прецизност
  • най-висока мощност и скорост на иглата
  • изключително нисък шум
  • портове за два накрайника
  • порт за лазерно устройство
  • съвместим с накрайник Supreme and Precise


ИГЛЕНА СИСТЕМА AMIEA 

AMIEA разработи и патентова първата система, в която иглите са интегрирани в патрони за еднократна употреба.
Тяхната структура осигурява високо прецизни и чисти пункции.

Поради голямото разнообразие от различни конфигурации на иглите, можете да сте сигурни, че ще намерите идеалната игла за всякакъв вид лечение. С конфигурацията на иглата на amiea можете да нанесете повече цвят в дермата.​ЦВЕТОВЕ

БРЛИЛЯНТНИ В НАУКАТА И ПРИЛОЖЕНИЕТО - Цветовете за перманентен грим на
AMIEA.

Безопасността е на първо място.  Дългосрочно запазване на цвета и перфектни резултати.

С цветовете amiea  предлагаме широка гама от цветове – за вежди, устни, ареола, очна линия и корекция.

Блестящи и живи цветове, изработени от висококачествени пигменти. Високата плътност на пигмента осигурява максимално запазване на цвета. Цветовете AMIEA са тествани за чувствителност от DERMATEST® Munster и отговарят на Резолюция на Съвета на Европа ResAP (2008)1.

EVOLUTIONLINE – LIPS PIGMENTSEVOLUTIONLINE – EYEBROW PIGMENTSEVOLUTIONLINE – CORRECTIVE PIGMENTSНие вярваме, че красотата се крие в детайлите. Знаем, че правилните мигли и дизайнът на перманентния грим могат да подобрят вашата естествена красота. Нашата цел е да ви предоставим изключителни материали и обслужване от началото до края.
Изпитайте разликата с продуктите от M.G.S cosmetics.
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване