Дистрибутор на материали и консумативи за миглопластика, мигли и перманентен грим | MGS Cosmetics
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
MGS Cosmetics logo
Стани дистрибутор
Професионални продукти за удължаване на мигли
IMPRESS PROFESSIONAL се ражда от идеята, че професионалистите в индустрията за красота трябва да могат да намират висококачествени продукти на разумна цена.
Марка, която предлага достъпни, луксозни мигли, изработени от много лек, мек и гъвкав материал 100% PBT Synthetic с отлично качество .

Нашата любов и отдаденост към индустрията са това, което ни кара да предлагаме професионални продукти за удължаване на мигли .Нашите консумативи за миглoпластика включват всичко, от което се нуждаете.
Ако искате да станете дистрибутори на марка IMPRESS PROFESSIONAL, ние предлагаме програма за търговия на едро, която да отговори на вашите желания.

Присъединете се към екипа на M.G.S Cosmetics. Стани дистрибутор на IMPRESS PROFESSIONAL в твоя град и увеличете потенциала си за печалба!

Като част от M.G.S. cosmetics, получавате ексклузивни предимства и възможности!

Ще се радваме да бъдете част от нашия екип!

За да повече информация: 0888 355 123


Ние вярваме, че красотата се крие в детайлите. Знаем, че правилните мигли и дизайнът на перманентния грим могат да подобрят вашата естествена красота. Нашата цел е да ви предоставим изключителни материали и обслужване от началото до края.
Изпитайте разликата с продуктите от M.G.S cosmetics.
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване