Академия Amiea - професионални обучения по перманентен грим на достъпни цени | MGS Cosmetics
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
MGS Cosmetics logo
Академия AMIEA

ОБУЧЕНИЯ ЗА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

ПОВЕЧЕ ЗНАНИЯ ЗА ПОВЕЧЕ УСПЕХ.

Ние не само Ви предлагаме най-добрите продукти, произведени в Германия, но и отлични курсове за обучение. При нас можете да научите най-иновативните техники в света с изчерпателна теоретична и практическа основа. И няма да бъдете сами дори след тренировка: ние Ви придружаваме през цялата Ви кариера.

Зад академията на amiea стои MT.DERM, а това означава 20 години опит в PMU - произведен в Германия. Този стандарт за качество ни води, когато Ви обучаваме.

Ние стоим до Вас от самото начало и Ви подкрепяме във всеки един етап от Вашия напредък. От консултации, подготовка, избор на цвят, техника на обработка до обслужване на клиентите - ние предаваме нашия опит на Вас, за да можете да работите успешно и безопасно от първия ден. Дори ако вече имате опит като напреднал микропигментист, ние можем да Ви подкрепим с практически знания, нови техники и маркетингови и трикове в социалните медии, ще ви направим още по-успешни.
 

ВАШИТЕ 5 ПРЕДИМСТВА НА ОБУЧЕНИЕТО ПО PMU С AMIEA

  • Качеството и безопасността са на първо място в нашите курсове за обучение. Ние Ви предаваме нашите знания, за да Ви подготвим идеално за вашата кариера.
  • Работим само със сертифицирани обучители, които Ви обучават обширно на теория и практика.
  • Ще работите с цветовете, иглите и устройствата, разработени от нас и произведени и сертифицирани в нашата фабрика. Възползвайте се от дългогодишния ни опит като производител и доставчик на обучение.
  • След завършване на курса за обучение ще получите индивидуална и лична подкрепа от нашите обучители чрез WhatsApp и приложението amiea pro (с изключение на ниво майстор).
  • Но има много повече. Ще получите ексклузивна кутия за подарък "Добре дошли в amiea". Включени са всички практически материали, книжката с упражнения amiea, както и всички безалкохолни напитки и кафе паузи.
  • За повече информация се свържете  с екипа от експерти на Amiea. Щастливи сме да отговорим на Вашите въпроси  относно нашите продукти, възможности за обучение и професионални услуги.

Телефон за контакт: 0888 / 355 133


Ние вярваме, че красотата се крие в детайлите. Знаем, че правилните мигли и дизайнът на перманентния грим могат да подобрят вашата естествена красота. Нашата цел е да ви предоставим изключителни материали и обслужване от началото до края.
Изпитайте разликата с продуктите от M.G.S cosmetics.
Безплатна доставка на поръчка над 100лв.
Най-добра цена
Гарантирано качество
Перфектно обслужване